adidas Whitespark Pack

Kolekce Whitespark v bílém kabátě.

LEHKÉ KOPAČKY PRO MAXIMÁLNÍ RYCHLOST.
Hlava, noha, míč. To je to, na čem při fotbale záleží. Když se spojí správný přístup s rychlými pohyby, staneš se nejlepší verzí sama sebe. Najdi svůj rytmus a zbytek nech za sebou. Tyto kopačky adidas X Speedflow.1 z kolekce Whitespark mají měkký svršek ze síťoviny, který ti dopřeje pohodlí i při náročných zápasech. Podešev z TPU ti na pevném povrchu zaručí maximální rychlost. Přiléhavá konstrukce bez šněrování ti poskytne potřebné zpevnění.

KOPAČKY SE ŠNĚROVÁNÍM PRO LEPŠÍ CIT NA MÍČ.
Dobří hráči umí mluvit o fotbale. Ti nejlepší ho vnímají všemi smysly. Tyto kopačky adidas Copa Sense.1 z kolekce Whitespark ti pomohou cítit hru naplno. Jsou určené pro pevný povrch a díky propracované konstrukci ti skvěle padnou. Pěnové prvky na patě vyplňují negativní prostor nohy a zlepší tvoje spojení s povrchem. Oba vnitřní kolíky jsou vyrobené z měkčího materiálu, takže se při kontaktu ohýbají a umožňují lepší cit pro míč.

ZPEVŇUJÍCÍ FOTBALOVÉ KOPAČKY NAVRŽENÉ PRO MAXIMÁLNÍ KONTROLU NAD MÍČEM.
Když vstoupíš na hřiště, ocitneš se najednou úplně v jiném světě. Je to jako alternativní realita, ve které o všem rozhoduješ jen ty. Hřiště máš pod kontrolou. V kopačkách adidas Predator Freak.1 z kolekce Whitespark se budeš moci pustit do hry naplno. Tyto fotbalové kopačky bez šněrování mají dvoudílný límec pro snadné obouvání. Svršek adidas Primeknit obepne nohu a zpevní ji. Díky kontaktní zóně Demonskin 2.0 s výstupky budeš mít míč stále pod kontrolou.