PUMA evoTOUCH

PUMA představila zcela nový model evoTOUCH – koženou kopačku s bezkonkurenčním ovládáním a výjimečným dotykem. PUMA evoTOUCH je novinkou v kategorii kopaček určených pro kreativní hráče jako je Cesc Fábregas, Marco Verratti a Santi Cazorla, kteří budou nosit tyto kopačky od začátku nové sezóny.

PUMA evoTOUCH je připravena zatřást s kategorií kožených kopaček. Nabízí lehčí a rychlejší řešení pro hráče, kteří hledají lehkou a inovativní botu v kombinaci s výhodami klasického koženého materiálu. Kopačka má unikátní konstrukci, designerský tým se nejprve zaměřil na potřeby chodidla a až poté pracoval na designu svršku. Výsledkem je bota, která zvyšuje a podporuje kreativní tvořivost hráčů.

Nová kopačka je vyrobena z měkké, ultra tenké a lehké kůže, čímž se noha dostane ještě blíže k míči a přináší mimořádný dotek za každých podmínek. Integrovaná ponožka evoKNIT poskytuje pohodlný tvar a protiskluzové šipky GripTex uvnitř ponožkového límce uzamknou nohu proti sklouznutí a zajišťují stabilitu nohy. Dotek a pohodlí v kombinaci se stabilitou doplňuje nová vyvýšená podrážka SPEEDTRACK.

 

Španělský záložník Cesc Fabregas: „PUMA evoTOUCH je bota úplně perfektní pro můj styl hry, spojení mezi mojí nohou a míčem je působivé, skvěle mohu kontrolovat míč. Kopačky se mi moc líbí, už jsem je testoval a těším se, až v nich na podzim nastoupím na hřišti i v soutěžních zápasech.“