adidas deadly strike

Kolekce adidas Deadly Strike útočí.

Jsi připraven na frontální útok? adidas představil 28.3.2018 novou kolekci Deadly Strike, která bere hřiště útokem. Silo obsahuje kopačky Predator, Copa, X  a Nemeziz. Přitažlivé barvy budou poutat pozornost, kdekoliv se objevíš.

Vlajková loď Predator 18+ obsahuje PURECUT LACELESS systém, aby ti dodal maximální kontrolu, zatímco FORGED KNIT integrován doprostřed kopačky vytváří pro nohu nepřekonatelnou stabilitu. Kopačky mají k dispozici také funkci CONTROLFRAME, vytvořenou tak, aby stabilizovala nohu při pohybu. Funkce BOOST na podešvi ti dodá energii s každým krokem.
Nový look pro kopačky Predator je tvořen kombinací barev navy a tyrkysové zelené.

Predator 18+ také obsahuje systém Primeknit SOCKFIT COLLAR navržen k zajištění podpory nohy a dokonalému přizpůsobení noze. Materiál Primeknit s vrstvami ti zabezpečí optimální grip při pohybu.
Deadly Strike Predator 18+ je dostupný také jako bota do klece. Tato verze má také konstrukci SOCKFIT COLLAR a PURECUT – beztkaničkový svršek.
Dalším kouskem z kolekce jsou nové kopačky X17+ 360 SPEED. Kopačky mají zelené provedení. Deadly Strike X17+ 360 SPEED budou nošeny především nejlepšími střelci.
Tyrkysovou barvu a barvu navy mají i kopačky adidas X17+ 360 SPEED.

Systém NON STOP GRIP zabezpečuje bezkonkurenční kontrolu míče. Systém PURECUT SOCK skrývá tkaničky pod vrchnou vrstvu. Systém SPRINTFRAME pro hráče zabezpečí stabilitu při změnách směru a vysokých rychlostech.
Deadly Strike X17+ 360 SPEED jsou dostupné také ve verzi do klece. Tyto boty obsahují všechny funkce z kopaček.
Nemeziz 17+360 AGILITY je vhodná pro nejagilnější hráče a pomáhá jim zabezpečit dominanci na hřišti. Kopačky budou k dispozici také ve variantě Nemeziz MESSI.

Kopačky NEMEZIZ využívají technologii AGILITYBANDAGE, navrženou tak, aby hráči dodala perfektní přizpůsobení a uzavření kopačky. Tato kopačka umožňuje hráči stabilitu při změnách směru. Funkce AGILITYKNIT 2.0 dodává hráči jemný dotek s míčem a lehké kopačky skvělý pocit při hře.
Jedinými kopačkami, které mají dvojí barevní provedení ze sila Deadly Strike jsou kopačky Nemeziz.

Benefitem kopaček Deadly Strike COPA18 jsou pokročilé materiály, které kombinují nové provedení kůže a inovativní konstrukce tkaniček. Kopačka je vyrobena z klokaní kůže pro bezkonkurenční dotek s míčem a optimální komfort. Systém X-RAY Vamp přináší nohu blíže k míči a redukuje prokluzování míče, zatímco jazyk vytváří podporu noze při pohybu a bezprostřední pocit při doteku s míčem.

Kopačky budou v prodeji od 4.4.2018 na e-shopu sportfotbal.cz a na kamenné prodejně SportFotbal v Praze Vršovicích.